Cogix onderwijsbegroting

Begroting en verantwoording

Het maken van de onderwijsbegroting is voortaan gemakkelijk en leuk!

Begroten met Cogix

Wij adviseren onze besturen om voor het maken van de jaarlijkse onderwijsbegroting gebruik te maken van Cogix. Cogix ontwikkelde haar begrotingsmodule speciaal voor het onderwijs. De slimme software is gekoppeld met het financiële en het personele systeem. Wij hebben specialistische kennis over het werken met Cogix. Ook de implementatie van de tool regelen wij. Net als de service en de ondersteuning tijdens het gebruik. Onze consultants helpen je graag verder!

Eenvoudig begroten én rapporteren

Cogix maakt begroten en rapporteren gemakkelijker. In de toepassing voer je de gegevens in, zoals bijvoorbeeld de leerlingaantallen. Op de achtergrond rekent Cogix de gegevens door. Door de koppeling met HR2day worden de medewerkers en hun salarissen automatisch ingelezen. Alle actuele wet- en regelgeving en de bekostigingsinformatie zijn aanwezig in Cogix. Het is niet meer nodig om de regels opnieuw door te nemen en zelf te berekenen. Dit levert tijd op en er is minder kans op fouten.

Wij laten je graag zien hoe het werkt

Tijdens een live-demonstratie laten wij je graag zien hoe Cogix ondersteund in het begrotingsproces. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Voor ieder probleem is een passende oplossing want elk schoolbestuur heeft haar eigen unieke omgeving. Neem nu contact met ons op voor een afspraak!

Meer weten over de mogelijkheden met Cogix? Wij laten het je graag zien tijdens een live demonstratie!