begroting en verantwoording

Wij zorgen ervoor dat het maken en volgen van de onderwijsbegroting gemakkelijk en leuk is!

 

Onze dienstverlening

Voor het maken van de jaarlijkse onderwijsbegroting gebruiken onze onderwijsbesturen de begrotingsmodule van Cogix. Doordat wij al vanaf de beginjaren samenwerken met Cogix hebben wij specialistische kennis opgebouwd over deze begrotingstool. Wij regelen zelfstandig de implementatie, service en support voor onze klanten. Bij Qualiant werken implementatieconsultants die beschikken over ruime kennis van en vaardigheden met Cogix. Wij beantwoorden graag de vragen van onze onderwijsbesturen!

Eenvoudig begroten én rapporteren

Cogix maakt begroten en rapporteren gemakkelijker. In de toepassing voert u de schoolgegevens in, zoals bijvoorbeeld de leerlingaantallen. Op de achtergrond rekent Cogix de gegevens door. Alle actuele cijfers en bekostigingsinformatie zijn aanwezig in het systeem. Maar ook de medewerkers en hun salarissen worden eenvoudig ingelezen uit het personeelssysteem. Hierdoor is het niet meer nodig om alle regels opnieuw door te nemen en zelf te berekenen, dit levert uw organisatie tijd op en er is minder kans op fouten!

Ook aangesloten worden op Cogix?

Tijdens een live-demonstratie laten wij u graag zien op welke manier Cogix u kan ondersteunen in het begrotingsproces. Onze implementatieconsultants zijn volledig toegerust om Cogix bij uw onderwijsorganisatie te implementeren. De financiële- en personele gegevens worden gekoppeld en het resultaat is een voor u op maat ingerichte Cogix-omgeving!

Meer weten over de mogelijkheden met Cogix?