Financiële administratie

Financiële administratie

De professionals van Qualiant staan voor je klaar!

Onze medewerkers

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en expertise binnen het onderwijs. Hierdoor kunnen zij de best mogelijke ondersteuning bieden bij de financiële administratie. Wij adviseren en informeren onze onderwijsbesturen proactief over wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Onze dienstverlening

Je kan de financiële administratie helemaal of voor een deel door Qualiant laten uitvoeren. In allebei de gevallen houd je altijd inzicht in je eigen administratie. Ons uitgangspunt is dat de onderwijsinstelling over alle informatie beschikt om in control te zijn en te blijven!

Qualiant ontzorgt en ondersteunt op het gebied van:
– Het correct en tijdig verwerken van de facturen en de bankafschriften,
– Boekhoudkundige werkzaamheden,

– Het opstellen van de jaarrekening inclusief het opstellen van het accountantsdossier, de begeleiding van de controle en de verantwoording richting DUO,
– Samenstellen van maand- en kwartaalrapportages,
– Projectadministratie,
– Advisering over de onderwijsadministratie.

Verbetering, vernieuwing en digitalisering staan bij Qualiant centraal. Wachten tot een later moment vinden wij niet nodig maar wij ondernemen zo snel mogelijk actie als wij verbeteringen in de inrichting van de administratie signaleren. Onze slogan geeft onze houding en mentaliteit heel goed weer: “Het kan vandaag!” 

De financiële administratie onderbrengen bij Qualiant?

Met een op de onderwijsorganisatie afgestemd implementatietraject zorgt Qualiant voor een gemakkelijke overstap. De meeste implementatiewerkzaamheden voeren wij uit, we zetten alle gegevens klaar en testen en valideren de gegevens nauwkeurig. Zodat wanneer de administratie live gaat alles tot in de puntjes is verzorgt. Ook leiden wij de medewerkers op. Hierdoor gaan jullie op een juiste wijze van start met de nieuwe systemen.

Meer weten over wat Qualiant voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen?