Financiële administratie

Financiële administratie

De professionals van Qualiant staan voor je klaar! 

Onze medewerkers

Onze financiële medewerkers hebben een jarenlange ervaring en expertise binnen het onderwijs. Waardoor zij de beste ondersteuning bieden bij de financiële administratie van jouw schoolbestuur. 

Onze dienstverlening

De financiële administratie laat je helemaal of deels door Qualiant uitvoeren. Wat je ook kiest, je houdt altijd inzicht in je eigen administratie. Want ons uitgangspunt is dat de onderwijsinstelling over alle informatie beschikt om in control te zijn en te blijven!

Qualiant ontzorgt en ondersteunt op het gebied van:
– Het correct en tijdig verwerken van de facturen en de bankafschriften,
– Boekhoudkundige werkzaamheden,

– Het opstellen van de jaarrekening inclusief het opstellen van het accountantsdossier, de begeleiding van de controle en de verantwoording richting DUO.
– Samenstellen van maand- en kwartaalrapportages,
– Projectadministratie,
– Advisering over de onderwijsadministratie. 

De financiële administratie onderbrengen bij Qualiant?

Met een op de onderwijsorganisatie afgestemd implementatietraject zorgt Qualiant voor een gemakkelijke overstap. De implementatiewerkzaamheden voeren wij uit, we zetten alle gegevens klaar en testen en valideren de gegevens nauwkeurig. Zodat wanneer de administratie live gaat alles tot in de puntjes is verzorgt. Ook leiden wij de medewerkers op. Hierdoor gaan jullie op een juiste wijze van start met de nieuwe systemen.

Meer weten over de mogelijkheden van Qualiant voor jouw onderwijsinstelling?