management informatie

Met UltimViewPlus heeft u altijd, eenvoudig en realtime inzicht in de financiële- en personele situatie. De informatie is altijd actueel en afgestemd op de informatiebehoefte van een onderwijsorganisatie.

Qualiant heeft UltimViewPlus zelf ontwikkeld met behulp en input van onderwijsbesturen.
De managementinformatie in UltimViewPlus is te vinden op overzichtelijke, makkelijk te begrijpen dashboards. Dagelijks haalt UltimViewPlus informatie op uit het financiële- en personele systeem en uit de begrotingstool. Hier wordt het antwoord gevonden op vragen als:
– Hoeveel geld heb ik nog beschikbaar om uit te geven aan leermiddelen?
– Welke ruimte is er nog voor investeringen binnen mijn school?

Via verschillende dashboards wordt de informatie overzichtelijk weergegeven in begrijpelijke tabellen en grafieken. Met UltimViewPlus heeft u inzicht in de dagelijkse stand van zaken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om rapportages te exporteren naar Excel of PDf.
Met behulp van UltimViewPlus ziet u in één oogopslag hoe uw schoolbestuur er voor staat!

“Het grote voordeel van UltimViewPlus is dat onze directeuren zelf de informatie ophalen die zij nodig hebben om te kunnen rapporteren.

Herman Wiegeraad

Controller, Spectrum-SPCO (Bergschenhoek)

Inzicht in de dagelijkse stand van zaken

UltimViewPlus is zo gemaakt dat gebruikers eenvoudig alle deelgebieden (financiën, personeel en verzuim) nauwlettend in de gaten kunt houden. Gegevens worden direct getoetst aan de geldende inspectienormen waardoor gelijk duidelijk wordt hoe de organisatie er vandaag voor staat. Uw aandacht en focus kan nu uitgaan naar wat het onderwijs morgen nodig heeft!

Grip op uw bedrijfsvoering

Of u nu de resultaten wilt zien van het afgelopen kalenderjaar of van het huidige schooljaar. UltimViewPlus past zich aan op uw informatiebehoefte. Het geeft zicht op het totaalplaatje maar biedt ook de mogelijkheid om door te klikken naar detailgegevens van bijvoorbeeld een medewerker of van een factuur. Afwijkingen zijn hierdoor inzichtelijk en gegevens worden analyseerbaar.

laptop met uvp screenshot 2

Aangesloten worden op UltimViewPlus?

UltimViewPlus is te koppelen aan verschillende financiële- en personele bronsystemen.
De meeste organisaties kunnen wij hierdoor gemakkelijk aansluiten op ons systeem.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken en een interactieve demonstratie geven van de uitgebreide mogelijkheden met de dashboards.

Wilt u een live demonstratie van UltimViewPlus?