Managementinformatie voor het onderwijs

Wij bieden jouw onderwijsbestuur actuele managementinformatie waarmee je altijd, eenvoudig en realtime inzicht hebt!

Managementinformatie begrijpelijk gepresenteerd

Op dashboards tonen wij managementinformatie die specifiek gericht is op de informatiebehoefte in het onderwijs. De dashboards zien er overzichtelijk uit en zijn gemakkelijk te begrijpen. Qualiant ontwikkelt de dashboards helemaal zelf. Verschillende onderwijsbesturen helpen ons hierbij en leveren relevante input.

Op de dashboards vind je het antwoord op vragen als:
– Hoeveel geld kan ik nog uitgeven aan leermiddelen?
– Welke ruimte heb ik voor investeringen binnen mijn school?

Het antwoord op deze en andere vragen vind je in tabellen en grafieken. Je hebt snel inzicht in de dagelijkse stand van zaken. Rapportages stel je eenvoudig samen en exporteer je naar Excel of PDF.

Met Qualiant Managementinformatie zie je in één oogopslag hoe jouw schoolbestuur er voor staat!

“Het grote voordeel van Qualiant Managementinformatie is dat onze directeuren zelf de informatie ophalen die zij nodig hebben om te kunnen rapporteren”

Herman Wiegeraad

Controller, Spectrum-SPCO (Bergschenhoek)

Inzicht in de dagelijkse stand van zaken
We hebben Qualiant Managementinformatie zo ontworpen dat gebruikers de financiën, het personeel en verzuim goed in de gaten kunt houden. Sommige gegevens worden vergeleken met de officiële inspectienormen. Je houdt hierdoor gemakkelijk in de gaten hoe de organisatie er voor staat.

Grip op je bedrijfsvoering
Qualiant Managementinformatie past zich aan op jouw informatiebehoefte. Je kiest zelf of je resultaten wil zien van dit jaar of van vorig jaar. Het is zelfs mogelijk om door te klikken naar detailgegevens van bijvoorbeeld een medewerker of naar een factuur. Bijzonderheden zijn voortaan snel inzichtelijk!

laptop met uvp screenshot 2

Interesse?

Qualiant Managementinformatie koppelt met financiële- en personele bronsystemen. Bijna alle onderwijsorganisaties kunnen wij aansluiten op ons systeem. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor jouw onderwijsbestuur te bespreken. Of lees hier verder welke mogelijkheden Qualiant nog meer te bieden heeft. 

Meer weten over de mogelijkheden met Qualiant Managementinformatie? Wij laten het je graag zien tijdens een live demonstratie!