Partners

De partners van Qualiant

 

Een belangrijk onderdeel binnen het Qualiant platform is de oplossing voor de Personeels- en Salarisadministratie. Qualiant stelt hoge eisen aan haar platform en dus ook aan haar strategische partners. Eisen op het gebied van techniek en efficiency en bewezen kennis en ervaring binnen het Onderwijs.

Lees verder

Cogix biedt een complete oplossing voor de hele begrotings- en rapportagecyclus voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Inclusief workflow, invoer, validatie en scenario’s. Eenvoudig, up-to-date, veilig en overal beschikbaar met een browser.

Lees verder

Twinfield en Qualiant

Twinfield biedt al jarenlang een 100% cloudoplossing, heeft een bewezen trackrecord, is vooruitstrevend en biedt een transparant prijsmodel. Dit samen met de uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met onze andere oplossingen binnen het platform maakt Twinfield de ideale partner voor Qualiant .

Lees verder

In ProActive hebben we een strategische partner gevonden die met ons meedenkt en een uitstekende meerwaarde biedt in ons platform. Gecombineerd met hun expertise van workflow binnen het Onderwijs biedt ProActive dé oplossing. Deze sluit perfect aan bij onze filosofie en ambitie.

Lees verder

Uw behoefte aan sturingsinformatie is het vertrekpunt voor de inrichting van onze software en uw administratie. Om deze doelstelling te kunnen realiseren wilden we een managementdashboard dat de specifieke informatie voor scholen en besturen kan ontsluiten. Geen lege doos met mooie tools, maar een werkend dashboard waarin de kennis van het Onderwijs is af te lezen.

Lees verder

Topicus is een innovatieve dienstverlener uit Deventer en heeft haar sporen ruimschoots verdiend met vele bewezen oplossingen. Topicus biedt oplossingen in verschillende sectoren zoals Finance, Zorg, Onderwijs en Overheid en is gespecialiseerd in:

Lees verder

Met ParnasSys als partner bieden we binnen het Qualiant concept dé oplossing voor het volgen van uw leerlingen en het bijhouden van de leerlingenadministratie binnen het Primair Onderwijs. ParnasSys heeft jarenlange ervaring en biedt alle mogelijkheden voor de leerling- en groepskaarten, het digitale rapport, een ouderportaal en uitgebreide rapportage mogelijkheden. ParnasSys legt hiermee de basis voor alle onderwijskundige processen.

Lees verder