Personeels- en salarisadministratie

Personeels- en salarisadministratie

De salarisspecialisten van Qualiant zorgen ervoor dat medewerkers correct en op tijd het salaris ontvangen!

Innovatieve en complete HR-software 

Wij werken met de innovatieve software van HR2day. Deze software wordt door meer dan 100 onderwijswerkgevers gebruikt.

Op het self service platform vinden medewerkers alle gegevens bij elkaar. Hier hebben ze inzage in hun gegevens en kunnen deze zelf vastleggen of wijzigen. Leidinggevenden vinden alle gegevens van hun team. Via de HR2day app kan het platform ook mobiel bereikt worden.

HR2day is opgebouwd uit verschillende modules. Je bepaalt zelf welke onderdelen je wel en niet wilt afnemen. Voorbeelden van mogelijke modules zijn Talentmanagement, Performance Management en Opleidingsmanagement.

De salarisadministratie in goede handen

Onze HRM-adviseurs en salarisadministrateurs zijn allen ingeschreven in het register voor salarisadministrateurs (NIRPA). Zij houden hun registratie actueel door colleges te volgen op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, sociale zekerheid, personeels- en salarisadministratie, personeelsbeleid en HRM.

Daarnaast adviseren wij onze schoolbesturen proactief over sociale- en fiscale wetgeving en over de onderwijs CAO. Je kunt er op vertrouwen dat de personeels- en salarisadministratie in goede handen is en foutloos en efficiënt verloopt.

Salarisadministratie uit laten voeren door Qualiant?

Je wil overstappen naar Qualiant en de salaris- en personeelsadministratie door ons laten verzorgen? Over de implementatie hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat de bestaande gegevens worden overgezet vanuit het oude salarissysteem. De wensen van het onderwijsbestuur zijn leidend bij de inrichting van HR2day. Natuurlijk krijgen jullie ook de beschikking over de standaard workflows. Maar ook is het mogelijk om eigen processen te creëren en om handmatige taken te automatiseren. Om er zeker van te zijn dat het systeem op de juiste manier is ingericht gaan we proefdraaien. De medewerkers ontvangen daardoor zeker weten een correcte salarisstrook.

Meer weten over onze mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.