Personeels- en salarisadministratie

De salarisspecialisten van Qualiant verzorgen de personeels- en salarisadministratie voor schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdig en correct het salaris ontvangen.

Onze dienstverlening

Al onze salarisspecialisten zijn ingeschreven in het register voor salarisadministrateurs van het NIRPA. Dit geeft aan dat zij kwalitatief goed opgeleid zijn en beschikken over de kennis van het Praktijkdiploma Loonadministratie.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in salarisadministratie voor het onderwijs. Zij adviseren uw schoolbestuur proactief over sociale- en fiscale wetgeving en de onderwijs CAO. U kunt er op vertrouwen dat de personeels- en salarisadministratie bij hen in goede handen is en foutloos en efficiënt verloopt.

Toegewijde HR software

Wij werken voor de personeels- en salarisadministratie met de software van HR2day. HR2day wordt door meer dan 100 onderwijswerkgevers gebruikt en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid.

Het systeem beschikt over een interactief self service platform waarin alle gegevens voor medewerkers, managers en HR professionals beschikbaar zijn. Via de HR2day app – beschikbaar op iOS en Android – kunnen medewerkers en managers ook mobiel het platform bereiken en processen starten.

HR2day is opgebouwd uit verschillende modules. U bepaalt zelf welke onderdelen u wel en niet wilt afnemen. Voorbeelden van mogelijke modules zijn Talentmanagement, Performance Management en Opleidingsmanagement.

Implementatie zonder zorgen


Wilt uw schoolbestuur ook overstappen naar Qualiant en de salaris- en en personeelsadministratie door ons laten verzorgen? U heeft geen zorgen over de implementatie, dit kunt u gerust aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens worden overgezet vanuit uw oude systeem en houden contact met uw huidige leverancier. Uw wensen zijn leidend bij de inrichting van het systeem, deze wensen inventariseren wij dan ook uitgebreid. En om er zeker van te zijn dat het systeem op de juiste manier is ingericht gaan we enkele maanden ‘schaduwdraaien’ voordat we live gaan. Uw medewerkers ontvangen daardoor een correcte salarisstrook en dat is wel zo prettig.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?