Header Cloud software

Softwarepartners

Wij selecteerden de allerbeste software voor het onderwijs. Samen vormen de geselecteerde systemen het ‘Qualiant platform’

Cloudsoftware die altijd en overal beschikbaar is

Bij de start van Qualiant in 2014 selecteerden we onze administratieve systemen. Dit moesten 100% cloud applicaties zijn, waarbij de data op een eenvoudige maar veilige manier ontsloten kon worden. Onze applicaties zijn gemakkelijk te beheren. Hierdoor richten we veranderingen snel en efficiënt in.

De systemen op ons platform werken samen

Ons platform omvat een compleet pakket systemen. Financieel, HRM,  factuurverwerking en een tool voor het maken van de begroting. Tijdens de nacht zetten we de informatie in de systemen over naar ons datawarehouse. Ons managementinformatiesysteem UltimViewPlus haalt hier de gegevens op. Jij bekijkt vervolgens de informatie op gemakkelijk te begrijpen dashboards.

Het platform van Qualiant

Hieronder wordt de werking van ons platform in een notendop weergegeven. Al onze systemen zijn via een koppeling met elkaar verbonden.

Platform Qualiant

Onze partners

Onze systemen hebben wij geselecteerd op basis van geschiktheid voor de onderwijsadministratie. De relevante wet- en regelgeving op onderwijsgebied wordt standaard ondersteund.
Wij werken met de volgende softwarepartners:

Complete HR- en salarissoftware die past bij de dynamiek van een onderwijsinstelling. Vanaf juli 2019 zijn wij zelfs gecertificeerd partner van Hr2day!

Online boekhouden met een programma dat  voldoet aan de nieuwste regelgeving, op maat kan worden ingericht en goed is beveiligd. 

Snel, efficiënt, digitaal en geautomatiseerd facturen verwerken. De Spend Cloud van Proactive biedt inzicht, overzicht en controle over alle uitgaven.

Managementinformatie is voortaan dagelijks beschikbaar. Getoond op aantrekkelijke dashboards en speciaal voor het onderwijs ontwikkeld.

Begroten, rapporteren en plannen binnen het onderwijs op eenvoudige en toegankelijke wijze.

Unit4 Audition

Met Unit4 Audition maak je sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger financiële rapporten.

Vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor jouw onderwijsorganisatie?